Gehoorzaamheid

afb. C. Trapman

Dwars door alle onmogelijkheden heen iets moois tot stand brengen: dat typeert het leven van een opmerkelijke vrouw, Kirsten Alting. Ik had het voorrecht om enkele weken geleden kennis met haar te maken.

Kirsten is een vrouw met een gloedvolle  uitstraling.  Ze is al jaren actief als zangeres, en heeft met veel bekende musici samengewerkt. Inmiddels is ze moeder van vier kinderen en kwam er een keerpunt in haar zangcarrière. Ze voelde dat God van haar vroeg om zelf een CD op te gaan nemen. Voor iemand die haar hele leven worstelt met enorme gevoelens van onzekerheid was dat een hele stap! Daarbij heeft ze inmiddels door ernstige gezondheidsproblemen een aantal zware operaties moeten ondergaan, kreeg het gezin te maken met ontslag en kwam het financieel totaal aan de grond te zitten. En dan toch een CD opnemen?

Ondanks alle moeilijkheden wilde Kirsten gehoorzamen. Het deed me denken aan Abram in Genesis 15. Ook hij kreeg een belofte van God, een belofte waar ook Abram soms aan twijfelde. Juist op zo’n moeilijk vertwijfeld moment neemt God hem mee naar buiten, de nacht in. In het donker leert Abram omhoog te kijken, naar de sterren.

Ook Kirsten mag getuigen van de trouw van God. De CD is er inmiddels, met de veelbelovende titel “Praise His name.” Prijs Zijn naam, in alle moeilijkheden, in alle tegenslag, en in alle vreugde!

Luister naar de warme stem van Kirsten en geniet van haar veelzijdigheid in de muziek.

Voor meer informatie: http://www.kirstenalting.com

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s