Gitaargeluk

12966681_922015017919366_242192447_n

Een tiener was hij van 16 jaar, en al jaren aan het bidden voor een gitaar. Alle dorpen in de omtrek was hij afgelopen, om te kijken of er ook maar iemand was die hem gitaarles kon geven. Jaar na jaar wachtte hij op een gitaar. Johanan, een jongen uit Ethiopië met een grote droom. Een droom die voor hem onbereikbaar leek te zijn.

Tot zijn sponsor in Nederland deze droom deelde op facebook. Ik las zijn berichtje, en liet het aan mijn dochter lezen. ‘Hé, denk er eens over na. Jij hebt al twee jaar een gitaar boven staan, waar je amper op speelt. Zou dit berichtje voor jou bedoeld kunnen zijn?’ En na wat praten en bidden veranderde de gitaar van eigendom. Een medewerkster van Compassion nam de gitaar mee naar Ethiopië om hem aan Johanan te geven.

Gisteren kregen we een brief terug van Johanan! Met foto’s! Zijn hart stroomde over van vreugde: na jaren bidden had hij eindelijk zijn gitaar, van een tiener aan de andere kant van de wereld! ‘It is the one of the most happy and happy  lucky and lucky day of my life! Bless you!’

Delen maakt rijk, ongelooflijk rijk!

Advertenties

2 gedachtes over “Gitaargeluk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s