Over

Anne-Minke Hakvoort  (1971), moeder van zes kinderen, afgestudeerd Nederlandse Taal- en Letterkunde, gastouder en freelance recensent bij NBD Biblion en het RD, ambassadeur van Compassion.

Muskathlon Rwanda 2017 :  https://www.muskathlon.com/nl-nl/deelnemers/1262/anne-minke-hakvoort.html

Auteur van ‘Hartlopen.’ ISBN:978-90-79859-28-3

Paperback_3D_Hartlopen

Advertenties

6 gedachtes over “Over

 1. Dag Anne-Minke,

  Op dit moment heb ik op een vakantieadres in Overijssel je boek net uit gelezen. Mijn reactie is: indrukwekkend en ontroerend. Ook zoals je, ondanks de hobbels die je hebt in je leven, je je zo gedragen weet door de Heere en geleidt wordt om te leven naar Gods wil en eer. Toen ik je boek las, voelde ik de rillingen regelmatig over mijn rug gaan, zoals bij dat moment, toen je dat meisje omarmde die er zo weerzinwekkend uit zag.Ik dacht later, doet de Heere dat ook niet met ons, Hij is Zelf zo heilig en wij zo vies door de zonden en toch wil Hij in liefde met ons omgaan. Ook had ik na het lezen moeite met zoals wij leven in het luxe Nederland, daar ver weg is er zoveel armoede en waar maken wij ons soms druk om en wat leven we toch onnodig luxe? Wel is het natuurlijk fijn dat we met onze middelen anderen die het zo nodig hebben kunnen helpen.

  Ik wens je verder met je kinderen in alles Gods zegen en nabijheid toe.

  Hartelijk groet,
  Aalt Vreekamp

  • Hartelijk dank voor uw eerlijke reactie! Het verschil tussen de twee werelden is inderdaad enorm! Maar daarom is het wonder des te groter dat God dat overstijgt. Hij zorgt daar maar ook hier voor ons. En Zijn zegen is overvloedig!

 2. Beste Anne-minke,
  Ik kreeg v Compassion je boek toegestuurd omdat ik Muskathlon in Ecuador (eind sept ’16) mee ga doen.
  Zo waardevol en bijzonder om je proces te lezen wat ook voor mij bekend is! Dank je wel voor je eerlijke beschrijving en je openheid! Het stimuleert me om nog meer bij Hem los te laten en Zijn Woord te mogen ‘ ontvangen en baren’! Ondanks de moeiten door te zetten en een stem te zijn voor hen die zo’n oneerlijke leven hebben!
  Veel zegen gewenst voor je leven!
  Shalom!

 3. Naar aanleiding van je reactie op mijn blog was ik gelijk nieuwsgierig naar je eigen blog! Wouw prachtig om te lezen! Ik heb nog niet je hele blog gelezen daar zal ik af en toe even de tijd voor moeten nemen tussen de bedrijven door. Maar ik lees dat je zes kinderen hebt. Het wekt gelijk mijn nieuwsgierigheid omdat ik zelf vijf schatten heb. Ik ga je volgen en verheug me erg op je verhalen/blogs en ervaringen!

  Groetjes Elise
  http://laesperanzanicaragua.blogspot.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s